Wie ben ik

53fb89ceb83a5065f035405622a3bf25.jpg

Mijn naam is Marjoleine Peters. Ik ben geboren in 1985 en woon in de regio Utrecht. Mijn interesses zijn reizen, fotograferen, koken, muziek en sportief bezig zijn.

"Wat mij uniek maakt is mijn optimisme. In elke negatieve of moeilijke situatie haal ik iets positiefs voor mezelf. Dit draag ik ook uit in mijn werk. Ontdek bij mij wat jouw leven zinvol, positief en krachtig maakt."

Ik heb de HBO opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gedaan. Ik weet mijn hele leven al dat ik graag met mensen wil werken, cliché he? Ik heb werkervaring opgedaan in de kinderopvang, dagbestedingen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, een woonvorm voor autisten en leefgroepen voor jongeren met gedragsstoornissen. Uiteindelijk ben ik in 2007 als medewerker welzijn in de ouderenzorg beland. Wat mijn werk mooi maakte is met de vrijwilligers samen de ouderen laten genieten van hun oude dag. Die glimlach (waardering) doet wonderen!

Dit werk deed ik bijna 10 jaar met liefde, toch voelde ik de ambitie in mij om meer te doen met de ervaringen uit mijn leven. De hobbels van mijn levenspad. Hoe sterk, mild en krachtig ik hieruit ben gekomen en nu stralend vol kracht en zin in het leven sta. Wat is er nu nog mooier om dat in te zetten bij een ander, zodat ook die (lees: “ jij”) weer zal stralen!

In 2012 ben ik gaan studeren aan de Academie voor Psychodynamica. Ik ben Psychodynamisch therapeut en coach master practitioner. Ik heb vervolgens de Psychosociale basiskennis (PSBK) en Medische basiskennis afgerond, deze is Cpion/SHO geaccrediteerd, zodat ik aangesloten ben bij beroepsvereniging VBAG en door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed, wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Ik ben mijn hart gaan volgen en hier is Krachtzinnig coaching en therapie uit voortgekomen. Dit combineer ik door in vast dienstverband als generalist binnen het Sociaal domein mensen thuis te ondersteunen met hulpvragen op het gebied van bijvoorbeeld eenzaamheid, activering, opvoeding, werkloosheid en huiselijk geweld.

In mijn sessies staan verbinding, vertrouwen, warmte en humor centraal.

Mijn specialisaties zijn: coaching (gericht op veranderingsprocessen), rouwverwerking (van het verlies van bijvoorbeeld een dierbare, je baan of relatie), innerlijk kind werk (hierin gaat het over de verwerking van onverwerkte kinder- en jeugdtrauma’s bij volwassenen).

Elk jaar volg ik cursussen en trainingen om mijn kennis up to date te houden en mezelf te blijven ontwikkelen. Zo heb ik in 2018 de basiscursus ACT (Accepted commitment therapy) gevolgd aan het ACT - EMDR centrum en in 2019 Trauma en regulatie bij het Upledger instituut. Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel.

Natuurlijk ben je met elke hulpvraag welkom bij mij.

Ben je benieuwd naar wie ik ben? Ben jij nieuwsgierig naar wat psychodynamische therapie is? Of wil je weten met welke vragen jij het beste terecht kan bij mij? Je kunt vanaf nu mij en mijn werkwijze alvast een beetje leren kennen door onderstaand filmpje te bekijken:

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier